Notifications
Clear all

Did we help you in something? If so, we would very much appreciate if you Share our website or forums link. Thank you!

[Solved] Site is not sending my emails  

Page 1 / 4
  RSS
kriskoyk
(@kriskoyk)
Active Member

Hi i have the same problem, site is not sending me emails. I use these custom settings but it doesn't work. How did you solve the problem?

Quote
Posted : March 18, 2020 14:56
Topic Tags
Editor
(@editor)
Reputable Member Moderator
Posted by: @kriskoyk

Hi i have the same problem, site is not sending me emails. I use these custom settings but it doesn't work. How did you solve the problem?

 

Is that a new problem? Did it work previously? Osclass version? New or old installation?

ReplyQuote
Posted : March 18, 2020 15:23
kriskoyk
(@kriskoyk)
Active Member

Never Worked, New Website, themes bender , osclass 3.8.1

ReplyQuote
Posted : March 18, 2020 15:33
Editor
(@editor)
Reputable Member Moderator
Posted by: @kriskoyk

Never Worked, New Website, themes bender , osclass 3.8.1

Ok, how to you send out (smtp) the emails? Your hosting provider smtp?

 

ReplyQuote
Posted : March 18, 2020 15:35
Editor
(@editor)
Reputable Member Moderator

Also go to Admin / Settings / Mail Templates and edit some.

There is a Test It button. Use it. What is the result?

ReplyQuote
Posted : March 18, 2020 15:40
kriskoyk
(@kriskoyk)
Active Member

The hosting provider tried everything with a negative result. He told me to contact the site's developer. I also tried what you say with a negative result.

ReplyQuote
Posted : March 18, 2020 17:21
Editor
(@editor)
Reputable Member Moderator
Posted by: @kriskoyk

The hosting provider tried everything with a negative result. He told me to contact the site's developer. I also tried what you say with a negative result.

Again, how do you send emails out? Via your smtp server, your provider's? Who is your hosting provider?

And your provider should have solved that for your, since this is clearly a hosting issue. What they told you (to contact the developer) is a bad bad answer, meaning they have no idea.

Can you post a capture with your Osclass smtp settings (with pass and user removed)?

ReplyQuote
Posted : March 18, 2020 19:32
Page 1 / 4
Share: